opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief!

Wij gaan verhuizen! I.v.m de aankomende verhuizing kunnen bestellingen vanaf 21 april niet meer retour gestuurd worden! New concept launching soon!

ZICHTTERMIJN VAN 14 DAGEN

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het artikel / de artikelen veertien (14) dagen op zicht. Wanneer u niet tevreden bent over een artikel, kunt u het binnen deze zichttermijn ruilen of retour sturen.
 
Als u een retournummer heeft ontvangen, dient u het artikel / de artikelen binnen veertien (14) dagen aan ons terug te sturen. Lingerie en zwemkleding dient u om hygienische redenen altijd boven uw ondergoed te passen.
 

EENVOUDIG ARTIKELEN RUILEN

Indien u één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een andere maat, dan kunt u een omruiling aanvragen via “mijn orders” in uw account op www.stijlhuis245.nl. Klik in de order op de knop “retour aanvragen”. Wanneer u geen account heeft aangemaakt via de retouraanvraag link in uw orderbevestigingsmail. (heeft u geen orderbevestiging ontvangen? kijk dan even in uw spambox. Het kan zijn dat de mail daar is terechtgekomen. kunt u de mail alsnog niet vinden kunt u altijd contact met ons opnemen dan versturen wij deze nogmaals)

De klantenservice van Stijlhuis 245 checkt de beschikbaarheid van uw gewenste ruilmaat en reserveert deze vervolgens direct.
 Na ontvangst van uw retour wordt deze kosteloos naar u verzonden. Er kan geruild worden voor hetzelfde artikel in andere maat. Maar ook voor ieder ander gewenst artikel. (de eventuele meer of minder prijs wordt dan uiteraard berekent of teruggestort) Mocht uw gewenste maat niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij even contact met u op om dit te melden en kunnen wij desgewenst uw ruiling omzetten in een retour. 
 
 

ARTIKELEN RETOURNEREN

Om een artikel te retourneren, moet u altijd in het bezit zijn van een retournummer. Dit nummer kunt u online aanvragen via Retour aanvragen in “mijn orders” in uw account of wanneer u geen account heeft aangemaakt via de retouraanvraag link in uw orderbevestiging mail.  (kunt u uw orderbevestiging mail niet vinden, controleer dan uw spambox of stuur ons een mailtje. dan sturen wij u nogmaals de bevestiging door) Wanneer u een retournummer heeft ontvangen, heeft u veertien (14) dagen de tijd om het artikel aan ons terug te sturen.
 
Stijlhuis 245 verzendt bestellingen boven de € 50 gratis binnen Nederland en België. De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor uw eigen rekening. Wij raden aan om uw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt u namelijk een verzendbewijsje en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace. De kosten hiervan bedragen € 6,95. Pakketjes die niet bij ons aankomen kunnen wij niet vergoeden.
 
* De klantenservice is van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 bereikbaar. U altijd ook een mail sturen naar stijlhuis245@outlook.com. 
 

BINNEN 14 DAGEN UW GELD TERUG

Na ontvangst van uw retour in goede orde, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van uw retour terug op uw rekening (verzendkosten worden niet vergoed). Terugbetaling vindt automatisch via de rekening / betaalmethode waarmee de originele betaling is gedaan. 
 
 

RETOUR STUREN

Indien u een artikel wilt retourneren, dient u de volgende punten aan te houden:
 
Vraag online een retour aan. 
U ontvangt per e-mail een retournummer en instructies voor de retourzending.
Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
Afhankelijk van uw wens ruilen wij het artikel / ontvangt u het aankoopbedrag terug / ontvangt u een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag. 
 
RETOURADRES:

Stijlhuis 245
t.a.v retouren
Zesstedenweg 245
1613 JE Grootebroek
NEDERLAND
 
Belangrijk! 
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:
  • De zending dient voldoende gefrankeerd én van een geldig retournummer voorzien te zijn. Wij raden u aan om uw retour altijd als postpakket te versturen.
  • Het artikel dient / de artikelen dienen in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn. 
  • Het artikel dient / de artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.
  • Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen. 
Retouren van combinatie Deals
Bij het volledig retourneren van een combinatie Deals krijgt u het totaal betaalde bedrag terug. Wanneer u een gedeelte van de producten wilt houden betaald u de reguliere prijs voor het product op moment van bestellen. Dus wij betalen u terug: De actie prijs min de normale prijs van de artikelen die u wilt behouden.
 
Een onaangemelde retourzending of een retourzending zonder retournummer en/of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.
 
Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking/seal beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender. 
 
Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we u dit z.s.m, doch uiterlijk binnen 48 uur aan de klantenservice te melden. 
 

KOSTEN RETOURZENDING

De kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening, en worden derhalve niet door Stijlhuis 245 vergoed. Wij raden aan om uw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt u namelijk een verzendbewijsje en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace. De kosten hiervoor bedragen € 6,95.
 
Voor verkeerd geleverde / bij ontvangst beschadigde artikelen geldt een uitzondering. In dit geval worden de kosten voor het retour sturen uiteraard wel door Stijlhuis 245 vergoed. Hetzij via het toesturen van een pakketzegel, of door het terugstorten van de bezorgkosten op uw rekening.
 

LIEVER EEN TEGOEDBON?

Indien u regelmatig bij Stijlhuis 245 bestelt, of al iets nieuws op het oog heeft, kunt u het aankoopbedrag van uw retour ook als tegoedbon ontvangen. U ontvangt dan een persoonlijke code die u bij het afrekenen van een nieuwe bestelling kunt gebruiken. Een tegoedbon is 1 jaar geldig en dient in 1x besteed te worden. Tegoedbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Stijlhuis 245

Zesstedenweg 245

1613 JE Grootebroek

Nederland

06 1473 8015

IBAN

NL24 KNAB 0258 3616 89

BIC

KNABNL2H

KvK

73524360

Btw

NL001585477B62

Contact