opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief!

Wij gaan verhuizen! Daarom gaan wij stoppen met de verkoop van kleding en shop je nu alle kleding met 70% korting. LET OP! I.v.m de aankomende verhuizing kunnen bestellingen vanaf 21 april niet meer retour gestuurd worden! New concept launching soon!

Make-up Event | 5 Okt 2021 | You are invited!

 

Samen met De Hoofdzaak Enkhuizen organiseert Doortje van Stijlhuis 245 & Stijlstudio Door een Make-up Event! Tijdens het Make-up Event krijg je een huidskleur analyse en je wordt opgemaakt met de kleuren die het mooist bij je staan!

 

Huidskleur Analyse

Bij een huidskleur analyse gaan we kijken naar boven en onder tonen van je huid. Daardoor kunnen we de perfecte foundation kleur bij je huid vinden en kunnen we zien wat voor soort kleuren in harmonie zijn met je eigen huid. 

 

Minerale Make-up 

Uiteraard gaan we je prachtig opmaken! We maken gebruik van de minerale make-up van Skin Color Cosmetics.  Minerale make-up is 100% Natuurlijk, Vegan, lief voor je huid en geeft een mooie natuurlijke look.

 

Schrijf je nu in!

Lijkt het je leuk om dit te ervaren? Je kan een plekje reserveren via De Hoofdzaak Enkhuizen! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar

 

Wanneer: 5 Oktober 2021 10:00 - 16:00

Waar: De Hoofdzaak Enkhuizen  

Kosten: Gratis!

Inschrijven kan via De hoofdzaak Enkhuizen Tel: 0228-748448 e-mail: info@dehoofdzaakenkhuizen.nl

Reacties

Waardering

SLECHT     GOED